mindfulness

Ana, 34, oktober 2015, Peru
Een aantal jaar geleden kreeg ik een burn-out. In deze periode werd ik bang en angstig voor vele dingen die daarvoor juist heel normaal voor mij waren geweest. Een van deze angsten was reizen met een vliegtuig. De vliegangst werd voor mij een van de moeilijkste obstakels om te overwinnen. Toen ik eenmaal aan het genezen was van mijn burn-out besloot ik een mindfulnesstraining te gaan volgen om mijn innerlijke kracht terug te krijgen en weer te kunnen vliegen.
Jana was een fantastische coach en creëerde een veilige omgeving waarin ik ontspanning kon vinden en weer naar mijn eigen innerlijke stem kon luisteren. Gedurende de training heb ik geleerd over geduld en zelfcompassie. Deze twee kwaliteiten hielpen me een stap verder in het overwinnen van mijn vliegangst.
De verschillende meditatieoefeningen waren ook een krachtig middel en gaven me sturing tijdens periodes waarin ik voelde dat ik niet volledig zou kunnen herstellen. Daarnaast kreeg ik de kans een liefdevolle en zorgzame persoon, Jana, te leren kennen en andere meelevende mensen, die me hebben gesteund.
Naarmate de training vorderde, voelde ik mij sterker worden en ik vond de moed om een ticket naar München te kopen. Ik had mijn vlucht geboekt voor de dag na mijn laatste mindfulnesstraining, omdat ik wist dat ik voordeel kon halen uit mijn terug gevonden kracht.

1/5 ...lees verder...

de training
deelnemers
trainer
agenda en locatie
onderzoek
literatuur
links